Други фирми в тази категория
 • Метал Секюрити Груп ЕООД
  "Метал Секюрити Груп" ЕООД предлага охрана чрез сигнално - охранителна техника /СОТ/, включваща организация и провеждане на комплексни мероприятия по осигуряване охраната на обекти - банкови клонове, офиси, представителства, фабрики, училища, търговс ...
 • V-Maxprotect
  Ако търсите начин да регулирате достъпа на автомобили към паркинга на сградата, в която се помещава вашия бизнес, V-Maxprotect предлага модерни и високо ефективни бариери, които могат да решат проблема с нежелания достъп за постоянно.
 • Веилис Протекшън ЕООД
  Изграждане и поддръжка на СОТ системи и включване на мониторинг към охранителна фирма с патрулни екипи. Монтаж на системи за видеонаблюдение.
 • Мегара ЕООД
  Мегара Секюрити е електронен магазин за системи за сигурност, видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника (сот), контрол на достъп, пожароизвестяване(пис) и др. Широка гама продукти от водещи световни производители.
 • Авидеа ООД
  Авидеа ООД предлага бърз монтаж на системи за видеонаблюдение с отлично качество на изображението, на ниски цени. Посетете нашият сайт за да се запознаете с актуални промоции и цени.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".