Други фирми в тази категория
 • Храна от класа ООД
  "Храна от класа" е уникална марка за България по смисъла на целите, които си е поставила. За нейното приложение, в програмата са заложени съвкупност от критерии и изисквания, които задаваме и спазваме при подбор и оценка на качествата на храните.
 • Джотир Гриха
  Джотир Гриха е фирма специализирана в областта на търговията. Ние предлагаме на българския пазар хималайската кристална сол. Основно Хималайската сол се разделя на: Черна сол, розова сол и прозрачна сол. Розовата сол има богато и балансирано съдържан ...
 • Ultra aqua
  Трапезна и сребърна вода в различни разновидности за всеки дом, офис, хотел или ресторант. Единствената фирма от която може да си поръчате стъклени галони вода. Предоставяме диспенсъри и хладилни витрини, както и брандиране на бутилки с вашия бранд.
 • Фотограф Росен Петров
  Сватба, сватбен фотограф, видеозаснемане, фотографиране, обективи, заснемане на бал, интериор.
 • NiceCream
  Ние сме едни от първите в България, които правим и тайландски сладолед и предлагаме франчайзиг модели за такъв вид сладолед. Нашите франчайз предложения включват всичко необоходимо за стартирането за собствен малък бизнес, от машините за правенето на ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".