Други фирми в тази категория
 • Екзалто ЕООД
  Фирма "Екзалто" ЕООД е дружество, което предлага на своите клиенти широка гама от висококачествени продукти за индустрията и образованието с европейско качество и стандарт. Ние предлагаме на своите клиенти изцяло завършени решения според техните ну ...
 • Еликаб ООД
  Еликаб ООД гр. Добрич е фирма специализирана в търговия на електроматериали, кабели, проводници, електроапаратура и оборудване за дома, предпазители, битови осветителни тела, ключове, контакти, луни и др.
 • Старт инженеринг клон Бургас
  Старт инженеринг клон Бургас. Инженеринг в областите на електротехниката, автоматизацията и климатизацията. Прозводство на ел табла.
 • Дастел ЕООД
  Dastel electric - електронен магазин за кабели, електроапаратура, електроматериали и др. Качествени кабели произведени в Европейски съюз на желана от Вас дължина. Бърза доставка, Безплатна консултация Доставка на кабели за специални приложения по ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".