Други фирми в тази категория
 • Ютилитис ЕООД
  * Професионални консултации за вашата ОВК и/или ВЕИ система; * Проектиране на ОВК и ВиК инсталации; * Търговия на едро и дребно с голямо разнообразие от ОВК продукти и съоръжения; * Монтажни услуги; * Саниране. Ютилитис ЕООД е официален представ ...
 • Ню Констракшън Груп ООД
  Индустриални и декоративни подове. Добавки за бетон. Полиран бетон. Епоксидни и пориуретанови подове.
 • ABC инженеринг-Н ЕООД
  Строителство, ремонти и довършителни работи. Изработка на шлайфан бетон. Покривни хидроизолации, топлоизолации. Търговия със строителни материали. Сандвич панели. Врати, тухли, керемиди, настилки, облицовки, машини, инструменти, крепежни елементи, ...
 • Русе Мрамор ООД
  Търговия с мрамор,гранит,варовик,травертин и др.естествени камъни.Изработка и монтаж на подпрозоречни первази,кухненски и бар плотове,плотове за бани,надгробни паметници.Облицовка на сгради.
 • Ню вижън паркет ЕООД
  Дистрибуция и продажба на естествени , ламинирани и трислойни паркети , лепила , лакове , первази. Монтаж на подови настилки.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".