Други фирми в тази категория
 • "Лакпром" АД
  Разработване, производство и търговия на бои, лакове грундове, лепила, смоли, разредители, строителни продукти, антикорозионни защитни и декоративни системи за метал, дърво , бетон; системи за топлоизолация на сгради.
 • Валис 03 ЕООД
  Внос и търговия на химически продукти за повърхностан обработка на метали, за третиране на отпадни и питейни води, флотационни реагенти за минната промишленост, смазочно охлаждащи течности, смазки, греси. Внос на дозираща техника за химическата проми ...
 • Химснаб Наири ООД
  Химснаб Наири е българска компания поставила началото си през далечната 1989-та. Предприятието има на разположение собствена складова база в гр.Пловдив. Ключовата дейност на фирмата е продажба на химически продукти и консумативи на територията на Реп ...
 • Памир 49
  Производство на технически каучукови изделия. Колесари за яхти, уплътнители, тампони, мембрани, гумено-метални съединения, резервни части за кораборемонт, дейфутни лагери, еластични съединители, части за сондажна апаратура и много други.
 • Мастер ООД
  Мастер е една от водещите компании предлагащи на пазара пакет от изделия, покриващи нуждите от уплътнителни материали, лепила, бои, аксесоари за строителството, стъкларската индустрия, автоиндустрията и др., както и за бита.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".