Други фирми в тази категория
  • Алхимика България ЕООД
    Алхимика България ЕООД е изключителен представител на ALCHIMICA CHEMICALS S.A. Основана е през 2000г.Предмет на дейсност: търговия, внос и износ на химически продукти за строителната индустрия. Авангардни строителни материали и технологии. Решения за ...
  • България Декинг EООД
    Фирма България Декинг е иноваторска фирма, която работи в областта на екологичен и модерен декинг. В съвременното строителство декинг е материала става все по-често използван поради високата му устойчивост на атмосферни условия и здравина. Фирмата ...
  • Елефант ООД
    Търговия с крепежни елементи,строителни и електро материали,механични и ел.инструменти,аксесоари и др. на едро и дребно.
  • Technopanel JSC
    Технопанел предлага:
    - Сандвич панели
    - PIR плочи
    - Окомплектовки
    - Поликарбонати
    - Типови халета
    - Ламарина
    Компанията предлага инженеринг по проекти, монтаж и транспорт до обекта на клиента.
  • Булстоун 07 ЕООД
    Фирма "Булстоун 07" ЕООД е производител на изделия от врачански варовик - слабове, плочи за настилка и облицовка, стъпала, подпрозорни плотове, и т.н, както и всякакви продукти по индивидуален проект.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".