Други фирми в тази категория
 • Ер Па Груп ЕООД
  Метални стелажи, стелажи, стелаж, складови, стилажи, складово оборудване, стелажни тунели, стилаж, каучукови настилки, решения за склада, Складово оборудване.
 • Верея Пласт
  Вакуумно тръбни слънчеви колектори и слънчеви колектори ekoenergy от Верея Пласт са решението за използването на слънчевата енергия за битови и целите на промишлеността. Доставя и монтира фотоволтаични централи.
 • Махтек ЕООД
  Махтек ЕООД е официален представител и вносител на машини за обработка на ПВЦ и алуминиеви профили с марка MachTec, произвеждани от S.G.MACHINERY, както и на известната марка с доказано качество Ozcelik, представяща себе си под новата марка OZ Machi ...
 • Валенсия 96 ООД
  Валенсия 96 ООД е основана в началото на 1996 год., фирмата бързо успя да се утвърди в областта на професионалното ресторантско и барово оборудване. Предлагаме ресторантско оборудване, барово оборудване, хотелско оборудване, кухненско оборудване.
 • Тим Инокс ЕООД
  ТИМ ИНОКС ЕООД е лидер в производството на професионално кухненско оборудване от неръждаема стомана. Ние сме компания с над 20 години опит в проектирането, производството, доставката и монтажа на кухненско оборудване от неръждаема стомана. От дизайна ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".