Други фирми в тази категория
  • Очна клиника "Света Петка"
    Доверете се на специалистите от Очна клиника "Света Петка". Не забравяйте да отдавате нужните грижи на вашите очи. Да виждаш нормално е привилегия.
  • СМДЛ Кандиларов
    Частни лаборатории Кандиларов работят с НЗОК, здравни фондове, медицински центрове, фармацефтични компании,болници и др. Партнират си със световните лидери в лабораторната дейност LABOR LIMBACH – HEIDELBERG. Разполагат с най-модерно оборудване, работ ...
  • Калива ВП
    Ние помагаме за вашата сигурност и спокойствие за вашите близки и роднини. Отнасяме се отговорно, спазваме етично поведение с нашите клиенти, дори постоянните грижи за клиентите ни привързват към тях.
  • Хибис Продукт ЕООД
    Хибис Продукт ЕООД е компания която извършва Внос - Износ и Търговия на Едро със санитарно хигиени продукти / продукти за лична хигиена като: Дамски Превръзки, Памперси за възрастни и Медицински Чаршафи за Еднократна Употреба.
  • Вила Швейцария
    Дом и Хоспис "Вила Швейцария" предлага качествено и добро обслужване на възрастни хора, включително и с увреждания на средно ниво, денонощна грижа, възстановяване и поддържане на физическото и психическото състояние на живеещите в него.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".