Други фирми в тази категория
  • Профит Хаус ООД
    Профит Хаус ООД е лицензирана агенция за преводи и легализации. Екипът на фирмата се състои от висококвалифицирани „заклети” преводачи с богат опит в различни области на превода – право, икономика, финанси, счетоводство, енергетика, наука и иновации, ...
  • Преводи ЕГ
    Преводи ЕГ е фирма за превод от над 20 езика. Предлагаме услуги както за физически лица, така и за фирми при много изгодни условия.
  • Лингуа
    Агенция за преводи и легализации И-ЛИНГУА е професионална преводаческа агенция. Извършваме преводи на текстове от всякакво естество на повече от 30 езика. Разполагаме с опитни преводачи, специализирани в различни области на превода, което ни позв ...
  • SLSP
    SLSP е единствен доставчик на преводачески услуги и партньор на САП за България. Фирмата предлага САП преводи, както и локализация и преводи на сайтове, софтуер, приложения.
  • НЛ Преводи
    Предлагаме преводни услуги от и на нидерландски език, като работим изцяло онлайн и превеждаме бизнес или лични документи, онлайн магазини, уебсайтове или продукти по Ваш избор.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".