Други фирми в тази категория
  • Ви Ви Ем ООД
    Фирма Ви Ви Ем ООД произвежда и изгражда индустриални подови настилки и мортарни подови покрития. Продуктовата гама на фирмата включва епоксидни смоли, грундове, холкери, полиуретан цимент и други. Произвежданите от фирмата епоксидни смоли и други м ...
  • Well Build
    Окачени тавани от гипсокартон, стени и други. Лепене и монтаж на гипсокартон за стени и окачени тавани. Отлични цени! Висококачествени материали – гипсокартон Кнауф. тел. 087 889 6893
  • "Монтажи и ремонти" ЕООД
    Ремонт на покриви, монтаж на дървени конструкции.
  • "Туинс 3" ООД
    Индустриални врати се използват в халета, складове, сервизи, където през тях преминават постоянно хора и машини. При секционните врати Хьорман сигурността е поставена на първо място с многобройните обезопасяващи механизми.
  • Вегак ЕООД
    Вътрешни и външни ремонти, строителство и извозване в Русе и региона. Ние извършваме строителни дейности като събаряне на сгради и съоражения, почистване и извозване. Работим по най-новите технологии, като следим съвременните тенденции.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".