Други фирми в тази категория
  • Полипак
    Фирма Полипак е производствен отдел на фирма Поликарт ООД Костинброд, предлагаща производство на опаковки от картон, велпапе, хартия и фолио и консумативи за опаковане, производство на опаковки с печат от хартия, найлон и картон.
  • Тис Групс ЕООД
    Компанията е сред водещите фирми в областа на картонените, гъвкави (флексибъл), полиетиленови опаковки, биоразградими и кетъринг опаковки. В порфолиото ни ще откриете още, селектирани предложения от висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фи ...
  • Интрама Инвест ЕООД
    Онлайн магазин INTRAMA – висококачествени опаковки, вакуум пликове, самозалепващи етикети и консумативи за хранително - вкусовата промишленост.
  • Polycart LLC
    Висококачествени луксозни опаковки с печат от всички видове хартия, картон, гофрирани и синтетични материали. Луксозни кутии с печат, луксозни етикети и етикети за вина.
  • Тони Фил ООД
    Фирма Тони Фил е компания с утвърден 10 – годишен опит, правоприемник на добре познати на българския пазар фирми, имаща за цел да запознае клиентите ни с новостите и добрите практики в хигиената за дома. Тони Фил ООД се занимава с производство, разп ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".