Други фирми в тази категория
 • Мега Дизайн Д ООД
  Дейността на фирмата включва: дизайн, изработка и монтаж на корпусна мебел – кухненска мебел, цялостно обзавеждане на детски стаи, спални, хол и трапезарии, както и отделни секции, гардероби, модулни шкафове и други. При нас можете да поръчате пълно ...
 • Никон ООД
  Проектиране и изработване на мебели по индивиуален проект- кухни, спални, детски стаи, трапезарии, антрета и др. Изготвяне на проект на място при клиента - Балчик, Варна, Добрич.
 • Мебели "МОБ"
  Мебели "МОБ" - производител на мебели. Спално обзавеждане с високо качество на изработка, на достъпни цени.
 • "Неокомфорт" ЕООД
  "Неокомфорт" ЕООД е на българския пазар от 1999 г. Дружеството се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели за обзавеждане на помещения с жилищно, офис и хотелско предназначение. Екипът е изграден от професионалисти с опит в сферата на ...
 • Бул Дизайн ООД
  Интериорно студио, специализирано в мебелното производство, като изработва бутикови и дизайнерски мебели за домове, офиси, хотели, търговски обекти и медицински центрове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".