Други фирми в тази категория
 • Медицински център "Д-р Калчев" ООД
  Медицински център Д-р Калчев е оборудван с последен клас, високотехнологична апаратура, но най-важното, което ще намерите при нас е доказан опит, лично отношение и иновативни подходи за решаване на всеки отделен случай в областта на имплантационните ...
 • Медицински център Бета Клиник
  Медицински център с над 14 специалности. Работа по НЗОК.
  - Ортопедия и травматология
  - Очни болести
  - Вътрешни болести
  - Ендокринология
  - Гастроентерология
  - Хирургия
  - Неврохирургия
  - Неврология
  - Физиотерапия
 • Podoline
  Център за Медицински педикюр и подология PodoLine предлага професионална грижа за Вашите нокти и ходила. За Вас ще се погрижи медицински специалист Андреа Петрова.
 • "Дерма Акт" ЕООД
  Derma-аct е водеща клинка в България и предлага огромно разнообразие от процедури, много от които няма да намерите на друго място в страната. Екипът от дерматолози в клиника Derma-Act си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за т ...
 • Медицинска сестра Варна
  Поставяне на инжекции у дома. Медицинска грижа в дома на пациента за гр. Варна. Запазете час по телефона или направете запитване по имейл.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".