Други фирми в тази категория
  • Делта5 ООД
    Фирма "Делта 5" ООД започва дейността си в България през 2004 година и за кратко време се утвърждава като лидер на българския пазар.Фирмата е официален представител на италианските производители на сандвич панели и топлопоцинкована ламарина ISOLPACK ...
  • АН Метал ЕООД
    Ан Метал предлага комплексно изпълнение - от проектирането, през производството на металните изделия, до монтажа им на Вашия обект. Ние разполагаме с добре оборудвана база за производство на метални изделия, както и с висококвалифициран персонал, гот ...
  • ЕКОН-91 ООД
    Fortuna Paints е търговска марка на фирма ЕКОН-91 ООД, която предлага висококачествени бои, мазилки, грундове, вакси и инструменти за външно и вътрешно приложение.
  • Русе Мрамор ООД
    Търговия с мрамор,гранит,варовик,травертин и др.естествени камъни.Изработка и монтаж на подпрозоречни первази,кухненски и бар плотове,плотове за бани,надгробни паметници.Облицовка на сгради.
  • Балкантрейд ЕООД
    Правим доставки на строителни материали на едро.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".