Други фирми в тази категория
  • Коректклима Бургас
    Климатици и климатична техника. Доставка, монтаж и сервиз на климатици. Разнообразие от марки, модели и производители на климатици. Мулти сплит системи, колонни, касетъчни, канални, подово-таванни.
  • Пловдив Клима Груп
    Пловдив Клима Груп е един от водещите магазини за климатици в град Пловдив. Разполагаме с богато разнообразие от висококачествени климатици на известните брандове. В услугите ни влизат и поддръжка на климатични системи. Обърнете се към нас, за да се ...
  • Коректклима Бургас
    Инверторни топ климатици - специална селекция от най-ефикасните климатици на българския пазар.
  • Кием Клима ООД
    Дейността на "Кием Клима" ООД е насочена главно към консултация, продажба и монтаж на конвенционални и инверторни климатици. Предлаганите от "Кием Клима" ООД японски инверторни климатици Daikin се отличават с високо качество и достъпна цена. "Кием ...
  • Климатици Стоилов
    Климатици Стоилов - климатици и климатични системи, мултисплит системи, термопомпи, японски хладилници. Сервиз, лизинг, монтаж и доставка в Троян, Бургас и цялата страна.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".