Други фирми в тази категория
  • Кием Клима ООД
    Дейността на "Кием Клима" ООД е насочена главно към консултация, продажба и монтаж на конвенционални и инверторни климатици. Предлаганите от "Кием Клима" ООД японски инверторни климатици Daikin се отличават с високо качество и достъпна цена. "Кием ...
  • "Мулти-Клима" ЕООД
    Фирма "Мулти-Клима" ЕООД е тясно специализирана в областта на климатичната и вентилационна техника. "Мулти-Клима” ЕООД предлага на своите клиенти климатици с богат избор на цена, качество и дизайн, както и пълен пакет от услуги - професионална консул ...
  • Климатици Стоилов
    Климатици Стоилов - климатици и климатични системи, мултисплит системи, термопомпи, японски хладилници. Сервиз, лизинг, монтаж и доставка в Троян, Бургас и цялата страна.
  • Климатици Daikin
    Климатици Daikin - най-добри цени, доставка и монтаж. Daikin предлага надеждни, тихи и високо ефективни климатици за битови, промишлени и търговски цели.
  • Klimatici.bg
    Климатици.бг е онлайн магазин за висококачествени климатици, които се предлагат на изключителни цени.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".