Други фирми в тази категория
 • Поликарт
  Произвеждаме пълната гама от пощенски пликове с различни размери, конструкции и дизайн. Можем да предложим както бели и кафяви пликове без печат, така и пликове с пълноцветен печат по ваш дизайн.
 • Тони Фил ООД
  Фирма Тони Фил е компания с утвърден 10 – годишен опит, правоприемник на добре познати на българския пазар фирми, имаща за цел да запознае клиентите ни с новостите и добрите практики в хигиената за дома. Тони Фил ООД се занимава с производство, разп ...
 • "Флексикон БГ" ЕООД
  Гранулирани химически продукти може да съхранявате в ПП-контейнерите на ФЛЕКСИКОН БГ. Големи полипропиленови опаковки изпитани за здравина, устойчивост и товароносимост, подходящи за транспорт на всякакви продукти.
 • Полипак
  Фирма Полипак е производствен отдел на фирма Поликарт ООД Костинброд, предлагаща производство на опаковки от картон, велпапе, хартия и фолио и консумативи за опаковане, производство на опаковки с печат от хартия, найлон и картон.
 • Лейбълс Тек ЕООД
  Лейбълс Тек е най-големия вносител на етикетни принтери за територията на България. В гамата си залагат на модели принтери от марките GM, Kiaro, QuickLabel, Zebra и WINK. Доставка, монтаж и постоянна сервизна дейност на всички машини в гамата. Момент ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".