Други фирми в тази категория
 • Horecome
  Онлайн магазинът Horecome.com е създаден специално за ХОРЕКА бранша. Той предоставя лесен и достъпен начин за закупуване на всичко най-необходимо, като залага на качество и гаранция. Платформата е подредена, така че максимално бързо и лесно да открив ...
 • Метаксакис България
  Metaxakis.bg е Интернет портал за оригинални столове, маси и обзавеждане, които са ексклузивно производство и се предлагат на шокиращи цени.
 • ЕТ Кедър - Пламен Иванов
  Изработваме дървени кашпи, огради, решетки от сух дървен материал по размери на клиента.
 • Сънимод ЕООД
  Униформено представително облекло за офис служители, за банки, куриерски фирми, хотели, казина, стюардеси, охранителни фирми. Рекламно облекло и аксесоари.

  Силвия Николова
  0888 98 65 62
 • Мира-Н
  Мира-Н е българска фирма, водещ вносител и дистрибутор на едро на широк спектър от стоки за професионално оборудване на хотели и ресторанти. Артикулната ни листа включва повече от 16 000 продукта, прецизно подбрани от над 100 различни фирми произ ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".