Други фирми в тази категория
  • Поликарт
    Произвеждаме пълната гама от пощенски пликове с различни размери, конструкции и дизайн. Можем да предложим както бели и кафяви пликове без печат, така и пликове с пълноцветен печат по ваш дизайн.
  • Тис Групс ЕООД
    Компанията е сред водещите фирми в областа на картонените, гъвкави (флексибъл), полиетиленови опаковки, биоразградими и кетъринг опаковки. В порфолиото ни ще откриете още, селектирани предложения от висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фи ...
  • ПроПак Бг ООД
    ПроПак Бг е производител на кашони и други видове опаковки от велпапе. Предлагаме широка гама от опаковки от велпапе като кашони, кутии, рекламни дисплеи, подложки и други изделия от велпапе и картон.
  • "Флексикон БГ" ЕООД
    Гранулирани химически продукти може да съхранявате в ПП-контейнерите на ФЛЕКСИКОН БГ. Големи полипропиленови опаковки изпитани за здравина, устойчивост и товароносимост, подходящи за транспорт на всякакви продукти.
  • Интрама Инвест ЕООД
    Онлайн магазин INTRAMA – висококачествени опаковки, вакуум пликове, самозалепващи етикети и консумативи за хранително - вкусовата промишленост.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".