Други фирми в тази категория
  • EGO
    Лазерният център разполага с модерна лазерна апаратура, аспирационен апарат, охлаждаща техника и използва уникални и безопасни методи за поддържане на здравето и красотата.
  • Специализирана дентална клиника Бушкалова
    Специализирана дентална клиника Бушкалова (Мегадент § МДЦ Естетика) е създадена през 1992 г. в Стара Загора. Разполага със собствена материална база и стоматологично оборудване на световно ниво. При нас ще намерите всички дентални услуги, събрани на ...
  • "Дерма Акт" ЕООД
    Derma-аct е водеща клинка в България и предлага огромно разнообразие от процедури, много от които няма да намерите на друго място в страната. Екипът от дерматолози в клиника Derma-Act си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за т ...
  • Bridge Medical
    Център за лечение в чужбина Бридж Медикал - Първокласно лечение в чужбина с индивидуален подход. Ще намерите решение на всеки здравословен проблем благодарение на професионалистите във всички медицински направления, с които ще ви свържем.
  • д-р Кедикова - детски гинеколог
    д-р Кедикова е гинеколог с тясна специализация в областта на детската гинекология. Извършва прегледи в София и Пловдив.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".