Други фирми в тази категория
 • Интеграл 17 ЕООД
  Интеграл 17 предлага цялостно изграждане и поддръжка на канализационни и водопроводни системи от специалисти с дългогодишен опит. За допълнителна информация, свържете се с нас по телефон или e-mail. Всеки нов клиент получава 10% отстъпка.
 • "Хидрокрафт" ООД
  Септични колектори и противопожарни системи в София доставя ХИДРО КРАФТ. Изпитани хидрофорни системи и изграждане на сондажи на място.
 • SOS ВиК
  Със SOS ВиК никога няма да се почувствате безпомощни, защото няма да ви остане време за това. Екипът пристига на адрес в рамките на половин час, и се справя бързо с належащите проблеми – ремонт или подмяна на водопровод и детайлите му, отпушване на к ...
 • Магазин H2O
  Производител и директен вносител на филтри за вода, хидрофори, помпи за вода, бидета, вентилатори за мъгла, диспенсери без бутилка, омекотители за вода, обратна осмоза, сондажни помпи, филтри за хладилници, дрегери, филтри за въздух, водна мъгла, улт ...
 • "Булелит Комерс" ООД
  Фирмата е компетентна и се занимава с проектирането на всички съоръжения влизащи в състава на водоснабдителните и канализационни системи, както и пречистването на отпадни води.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".