Други фирми в тази категория
 • Сан Макс Трейд ЕООД
  Сан Макс Трейд - автоматични машини за опаковане на зеленчуци и плодове.
 • Инструмент Комерс ЕООД
  Инструмент Комерс ЕООД е вносител и се занимава с търговска дейност на: металорежещи инструменти, шлосеро-монатажни инструменти (Машинни аксесоари), измервателни инструменти и други. 1.МЕТАЛОРЕЖЕЩИ ИНСТРУМЕНТИ - Свредла - Метчици - Плашки - Фр ...
 • Синерга ООД
  Sinerga.bg стартира през далечната 2008 г.Синерга ООД предлага решения за сгъстен въздух. Официален дистрибутор е на винтови компресори от Ingersoll Rand.
 • Инструменто ЕООД
  Предлагаме висококачествени инструменти за дома, гаража и работилницата. Цени и качество на обслужването на световно ниво.
 • Кемитрейд ЕООД
  Внос и дистрибуция на индустриални почистващи препарати и машини за почистване, водоструйки, пароструйки, машини за суха пара, обурудване на автомивки, автомивки на самообслужване, каши за ръце, аерозолни смазки, лагери, абразиви, козметика и продукт ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".