Други фирми в тази категория
  • Веста Трейд ООД
    Веста Трейд оказва пълна подкрепа на клиентите си при определяне нуждите им, а именно: Проектира фугови и безфугови индустриални бетонни подове Проектира комплексни решения за изграждане на индустриални подове Консултира клиентите при избора и ...
  • "Агрострой-Р" ООД
    Производство на бетонови и варови разтвори. Производство на бетонови изделия и услуги със специализирана техника.
  • ЕКОН-91 ООД
    Fortuna Paints е търговска марка на фирма ЕКОН-91 ООД, която предлага висококачествени бои, мазилки, грундове, вакси и инструменти за външно и вътрешно приложение.
  • "Джи енд Джи конструкт" ЕООД
    "Джи енд Джи конструкт"ЕООД ,извършва доставка и монтаж на гипсокартон, окачени тавани и модулни преградни стени. Фирмата работи на територията на цялата страна.
  • БГ Пласт 1 ЕООД
    Изборът на пазара за строителни материали вече е богат и пренаситен. Освен, че ще ви предложи най-доброто качество и цена в бранша, БГ Пласт 1 ЕООД ще ви консултира безплатно ще оразмери поръчаните от вас материали, ще ги достави бързо на посочения о ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".