Други фирми в тази категория
  • Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД
    Международни и републикански куриерски услуги от Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД - Компания с 12 години опит, покриващ най-високи стандарти за изпълнение на предлаганите куриерски услуги.
  • Инпе ООД
    Компания Инпе ООД предоставя транспортни, логистични и спедитивни услуги по конвенцията ТИР до и от Гърция, България, Германия, Холандия, Белгия и Дания. За да постигнем максимална удовлетвореност на клиентите си, ние сме отворени за индивидуални офе ...
  • АМА Транспорт ЕООД
    Качествени решения в сферата на вътрешен и международен товарен транспорт, както и в сферата на международна спедиция по суша.
  • Карго Планет
    Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дести ...
  • Мирекс Шипинг ООД
    Мирекс Шипинг ООД е специализирана в извършването на морски и океански превози. Ние предлагаме сухопътен, океански и въздушен транспорт, както и различни допълнителни логистични и спедиторски услуги, за да спестим време и ресурси на своите клиенти.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".