Други фирми в тази категория
  • Елефант ООД
    Търговия с крепежни елементи,строителни и електро материали,механични и ел.инструменти,аксесоари и др. на едро и дребно.
  • Атек 1 ЕООД
    Когато става въпрос за професионализъм в бизнеса със строителни материали е необходимо да се доверите на фирма Атек. Ние наистина ще ви предложим богата гама от изключително качествени строителни материали на много изгодни цени. При нас ще намерите в ...
  • А Груп Инвест ЕООД
    А Груп Инвест е фирма производител на широка гама арматурни заготовки.
  • Булгранит АД
    Добив, производство и търговия със скалнооблицовъчни материали: гранит, мрамор, варовик, травертин, оникс, кварцит, гнайс, технически камък и др. Модерно технологично оборудване, най-ниски цени, постоянни складови наличности, голямо разнообразие и ...
  • Ню вижън паркет ЕООД
    Дистрибуция и продажба на естествени , ламинирани и трислойни паркети , лепила , лакове , первази. Монтаж на подови настилки.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".