Други фирми в тази категория
  • "Метал Инвест" ЕООД
    "Метал Инвест" ЕООД - Стара Загора търгува на конкурентни цени с всички видове вторични суровини от черни и цветни метали. Изкупува на най-добрите цени в Стара Загора метален скрап : отпадъци от желязо, стомана, чугун, мед, бронз, месинг, алуминий, ...
  • Булметекс ООД
    Търговия с черни и цветни метали: ламарина,профили,кръгли стомани, тръби,бетонни железа и др.
  • Смарт Метал Груп ЕООД
    Смарт Метал Груп е фирма, занимаваща се с внос и търговия на метали. Нашата сфера на дейност обхваща: * Внос и износ на метали * Производство на арматурна заготовка от сертифициран първокачествен материал; * Проектиране, изработка и монтаж н ...
  • Железен стил ЕООД
    Железен стил ЕООД се занимава с изработване на изделия от ковано желязо. Към артикулите попадат разнообразни модели, направени от висококачествено ковано желязо. Компанията предлага още и окачени тавани. Обадете се за повече информация.
  • Мони Колорс ООД
    Ние сме професионалисти работещи със световно известни фирми, като сме готови да посрещнем всяко едно изискване и желание на нашите клиенти.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".