Други фирми в тази категория
  • Храна от класа ООД
    "Храна от класа" е уникална марка за България по смисъла на целите, които си е поставила. За нейното приложение, в програмата са заложени съвкупност от критерии и изисквания, които задаваме и спазваме при подбор и оценка на качествата на храните.
  • Софийска стокова борса АД (ССБ АД)
    Софийската Стокова Борса (SCE) е първата и най-голяма бързоликвидна борса, действаща какво в спотния, така и в срочния пазар. ССБ съществува вече 20 години и успява да се пребори с глобалната финансово-икономическа криза, като отбелязва внушителен ръ ...
  • Виа Неон
    ЕТ Виа Неон - Мария Пенева - Производител на трапезна вода Потока във всички разфасовки от 0,5 до 19л в Габрово и региона. Дистрибутор на 11 марки води в галони. Извършва профилактика и ремонт на диспенсъри. Продава различни видове бутилирана вода.
  • Джотир Гриха
    Джотир Гриха е фирма специализирана в областта на търговията. Ние предлагаме на българския пазар хималайската кристална сол. Основно Хималайската сол се разделя на: Черна сол, розова сол и прозрачна сол. Розовата сол има богато и балансирано съдържан ...
  • Фотограф Росен Петров
    Сватба, сватбен фотограф, видеозаснемане, фотографиране, обективи, заснемане на бал, интериор.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".