Други фирми в тази категория
  • РепроБиоМед ООД
    Услугите, които предлагаме са свързани с диагностика, лечение и профилактика на акушеро-гинекологичните заболявания. Освен това извършваме диагностика и профилактика на онкологичните заболявания и диагностика и лечение на климактериума при жената.
  • Аroma and Нealth
    Масажно студио София Аroma and Нealth предлага различни видове масажи и услуги,както и алтернативна медицина. Студиото предлага масажи на цяло тяло, детокс терапии, антицелулитни процедури и други видове масажи и терапии. Също така има и промоциона ...
  • Bridge Medical
    Център за лечение в чужбина Бридж Медикал - Първокласно лечение в чужбина с индивидуален подход. Ще намерите решение на всеки здравословен проблем благодарение на професионалистите във всички медицински направления, с които ще ви свържем.
  • Медицински център "Д-р Калчев" ООД
    Медицински център Д-р Калчев е оборудван с последен клас, високотехнологична апаратура, но най-важното, което ще намерите при нас е доказан опит, лично отношение и иновативни подходи за решаване на всеки отделен случай в областта на имплантационните ...
  • МБАЛ Уни Хоспитал
    Разполагаме с оборудван хирургичен комплекс с първата за България хибридна операционна зала с роботизиран ангиограф. Работи и уникална микробиологична лаборатория, която позволява бърза и диагностика и адекватно лечение.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".