Други фирми в тази категория
  • Podoline
    Център за Медицински педикюр и подология PodoLine предлага професионална грижа за Вашите нокти и ходила. За Вас ще се погрижи медицински специалист Андреа Петрова.
  • EGO
    Лазерният център разполага с модерна лазерна апаратура, аспирационен апарат, охлаждаща техника и използва уникални и безопасни методи за поддържане на здравето и красотата.
  • РепроБиоМед ООД
    Услугите, които предлагаме са свързани с диагностика, лечение и профилактика на акушеро-гинекологичните заболявания. Освен това извършваме диагностика и профилактика на онкологичните заболявания и диагностика и лечение на климактериума при жената.
  • Аroma and Нealth
    Масажно студио София Аroma and Нealth предлага различни видове масажи и услуги,както и алтернативна медицина. Студиото предлага масажи на цяло тяло, детокс терапии, антицелулитни процедури и други видове масажи и терапии. Също така има и промоциона ...
  • МБАЛ Уни Хоспитал
    Разполагаме с оборудван хирургичен комплекс с първата за България хибридна операционна зала с роботизиран ангиограф. Работи и уникална микробиологична лаборатория, която позволява бърза и диагностика и адекватно лечение.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".