Други фирми в тази категория
 • Вълковстрой Инженеринг ООД
  Фирма Вълковстрой Инженеринг ООД е профилирана в продажбите на дървени и материали за строителството в Плевен. Наред с това предлагаме най-разнообразни услуги за строителство, сред които са саниране на жилища, поставяне на хидроизолация, ремонт на по ...
 • Нато Пропъртис ЕООД
  Монтираме еко къщи в каталог наречен "НАТОПропъртис" на най-ниска цена за България.
 • Охладителни Кули ООД
  Фирмата е с предмет на дейност основно в областта на модернизацията, реконструкцията, ремонта и изграждането на водоохладителни кули с естествена и вентилаторна тяга.
 • Неотерм ООД
  Изграждане, ремонт и поддръжка на климатизация, вентилация и съоръжения за пара.
  Доставка и сервиз на газови уреди за отопление, охлаждане, производство на санитарна топла вода и кухненски уреди на газ.
 • "Радистрой 49" ЕООД
  Строителна фирма "Радистрой 49" ЕООД строи и ремонтира сгради, къщи, покриви, жилищни кооперации, метални конструкции, промишлено и сухо строителство от основи до покрив в област Велико Търново. Изпълнява качествено и в срок поръчките си.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".