Други фирми в тази категория
 • "Би Ви Инвест" ООД
  Строителна фирма "Би Ви Инвест" ООД „От Основи До Ключ” Довършителни работи на къщи, жилищни и офис сгради. Монтаж на гипскартон, шпакловки, мазилки, изолации, гранитогрес, мрамор, топло и хидроизолации, покриви. Изграждане на къщи,жилищни и офис ...
 • Неотерм ООД
  Изграждане, ремонт и поддръжка на климатизация, вентилация и съоръжения за пара.
  Доставка и сервиз на газови уреди за отопление, охлаждане, производство на санитарна топла вода и кухненски уреди на газ.
 • Верея Имоти ЕООД
  Фирма специализирана в строителство до ключ на малки и средни, едно- и многофамилни жилищни сгради, разнообразни строително-монтажни работи, външни и вътрешни ремонти и всички останали услуги в строителството.
 • Динад Комерс
  Динад Комерс – Опънати Тавани, Окачени Тавани, Растерни тавани, Интериорни мазилки, Ламинат Динад Комерс, проектира, доставя и извършва монтаж на опънати и окачени тавани. Основната дейност на фирмата е сухото стройтелство и по конкретно проектиран ...
 • Деворекс ООД
  Производство на отводнителна система Classic - улуци, водосточни тръби и фитинги за тях.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".