Други фирми в тази категория
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Повече информация за нас и нашата дейност можете да получите като разгледате нашият сайт.
 • Автокомплекс Димитров ЕООД
  Автокомплекс “Димитров” осъществява денонощна пътна помощ за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси и строителна техника на територията на България и Европейския съюз с неограничен лимит в тонажа. Автомобилите ни са оборудвани със специа ...
 • Пътна Помощ
  Пътна помощ за Пловдив и страната. Работим денонощно без почивен ден независимо от метерологичните условия и пътната обстановка.
 • Пътна помощ - Албена Експрес
  Пътна помощ за камиони при ПТП и аварии за лекотоварни автомобили, мотокари, тирове, селскостопанска и земеделска техника, съобразено с пътните условия. Доставка на гориво. Подаване на ток с специален блустер 12 - 24 волта. Експресно отзоваване 0-24ч ...
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за пътна помощ за град Пловдив и страната. Транспорт на автомобили и техники до 10 тона. Цени по договаряне.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".