Други фирми в тази категория
 • Илен ЕООД
  Фирма "ИЛЕН" ЕООД съществува от февруари 1990г. започва производство със сладкарски изделия предимно целувки и сладки. С течение на годините фирмата разшири асортимента си, сега се произвеждат сладки, меденки, соленки, целувки, рула, торти, пасти.
 • Шоколадов Свят
  Магазин за шоколад - Шоколадов Свят. Предлагаме качествени шоколадови изделия от Англия, Испания и други страни. Залагаме на високото качество и добрите цени.
 • Кафе-Сладкарница Koko sweeterie
  Sweeterie KOKO винаги ще ви посрещнe с усмивка и удоволствие. Ще Ви помогне да изберете десерти и напитки по Ваш вкус. Заведение подхожда идеално за тези, които искат да прикусят нещо вкусно по време на обедната почивка или да почерпят детето с някой ...
 • Сладкарници и торти "Скайлайн"
  Тортите “Скайлайн” съществуватот 2001 г. Фирмата произвежда много голям асортимент от сладкарски изделия, торти, пайове и други.
 • Сладкарница КраевЕкспрес
  Нека вашият сватбен ден бъде запомнящ се! Приготвяме многоетажни торти с богата гама от вкусове!
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".