Други фирми в тази категория
  • Поликарт
    Произвеждаме пълната гама от пощенски пликове с различни размери, конструкции и дизайн. Можем да предложим както бели и кафяви пликове без печат, така и пликове с пълноцветен печат по ваш дизайн.
  • ПроПак Бг ООД
    ПроПак Бг е производител на кашони и други видове опаковки от велпапе. Предлагаме широка гама от опаковки от велпапе като кашони, кутии, рекламни дисплеи, подложки и други изделия от велпапе и картон.
  • Polycart LLC
    Висококачествени луксозни опаковки с печат от всички видове хартия, картон, гофрирани и синтетични материали. Луксозни кутии с печат, луксозни етикети и етикети за вина.
  • Лейбълс Тек ЕООД
    Лейбълс Тек е най-големия вносител на етикетни принтери за територията на България. В гамата си залагат на модели принтери от марките GM, Kiaro, QuickLabel, Zebra и WINK. Доставка, монтаж и постоянна сервизна дейност на всички машини в гамата. Момент ...
  • Интрама Инвест ЕООД
    Онлайн магазин INTRAMA – висококачествени опаковки, вакуум пликове, самозалепващи етикети и консумативи за хранително - вкусовата промишленост.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".