Други фирми в тази категория
  • Орвио ООД
    Фирма за професионално почистване Орвио ООД (Orvio) префлага услуги по домовете, на място при клиента. Услуги на разположение са почистване на мека мебел, почистване на меки настилки и други: - Пране на дивани, фотьойли, столове, канапета; - Пране ...
  • Сити Сървисис ЕООД
    Сити Сървисис ЕООД е фирма за професионално почистване оперираща в София и областта.

    Услугите, които предлагаме са почистване на офиси и бизнес сгради, почистване на домове, измиване на прозорци, пране на мека мебел и др.
  • Ведро Стил ЕООД
    Ведро Стил е почистваща фирма, която предлага както цялостно, така и безпрахово тупане и изпиране на килими, мека мебел и матраци с професионална почистваща техника, както и почистване на дом, офис, хотели, ресторанти, магазини, училища, столове.
  • Еуроклиър ЕООД
    Експертност - над 10 години опит в почистването и поддържането на административни, търговски и индустриални обекти. Коректност – фундаментът на взаимоотношенията е почтеността. Това ценим ние и така работим с нашите клиенти. Доверие – нашия пр ...
  • "Не ми се чисти" ЕООД
    Експерти в професионалното почистване на домове, офиси, хотели. Експресно и на най-ниски цени.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".