Други фирми в тази категория
  • Еко Стил Строй 90 ЕООД
    Еко Стил Строй 90 ЕООД извършва цялостен инженеринг по даден проект – изготвяне на предварителни и предпроектни проучвания, проекти за ПУП, идейни, технически и работни инвестиционни проекти, цялостно строителство и обзавеждане до ключ.
  • Стади ЕООД
    Отдаване под наем на строителни машини и всякакъв тип строителна техника на добри цени. Заедно с техниката, от която имате нужда се предлагат и квалифицирани оператори за всякакви строителни дейности с нея. При желание от страна на клиента има възмож ...
  • ТехнопоД ООД
    Машини за огъване и рязане на арматури, машини за рязане на облицавачен материал, хидравлични чукове, машини за варови разтвори, циркуляри и машини за пробиване.
  • Zaidan House Group S.A.L
    Зайдан S. A. L. е производствена и инженерингова компания, специализирана в производството на кофраж, скеле, сглобяеми къщи и стоманени конструкции. Зайдан HOUSE е създадена в началото на 60-те години на миналия век като производител на стоманени ...
  • Спасови Транс
    Доставка и наем на контейнери за строителни отпадъци. Извозване на строителни отпадъци с контейнери и самосвал с кран. Услуги с комбиниран багер и боб кат. Съдействие при товарене и изхвърляне на отпадъци. Доставка на инертни материали.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".