Други фирми в тази категория
 • Дейт Секюрити ООД
  Проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички видове системи за сигурност. Физическа охрана на стационарни обекти.
 • "Глобал Секюрити Сървисис" ООД
  "Глобал Секюрити Сървисис" ООД предлага професионални охранителни услуги с индивидуален подход към всеки клиент.
  Ние предлагаме сигурност!
 • Пожарна Защита ООД
  Пожарна Защита ООД предлага цялостно обслужване в сферата на пожарната безопасност - пожароизвестяване, консултантски услуги, презареждане на пожарогасители, евакуационни схеми и обучение.
 • Секюрити енд Протекшън Груп ООД
  Секюрити Енд Протекшън Груп ООД е лицензирана охранителна фирма, осъщестяваща дейността си на територията на град София. Предоставя услуги в сферата на сигурността, включващи физическа охрана на лица, обекти и мероприятия, видеонаблюдение, СОТ, контр ...
 • Вадим ООД
  Детективска и охранителна агенция Вадим-СОД предлага следните услуги: физическа охрана на лица, мероприятия, помещения, медицински и училищни заведения, изгражданен и охрана, чрез сигнално охранителна техника /СОТ/ и други. Предлагаме също така и мон ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".