Други фирми в тази категория
  • ЕМАКС
    Изработка мебели за баня, водоустойчив шкаф за баня, мебели за баня по поръчка, производство на водоустойчиви мебели за баня, луксозни мебели за баня.
  • Миа Архитекти ЕООД
    Миа Архитекти ЕООД е специализирана основно в дейности свързани с проучване и проектиране на всички видове сгради и градоустройствени планове, проектиране на интериори, маркетингови проучвания на недвижими имоти, консултантски услуги в областта на ст ...
  • Виел БГ ЕООД
    Фирма "Виел БГ" ЕООД – гр. София е търговска фирма, която е директен вносител на профили и аксесоари за алуминиеви и неръждаеми парапети както и парапети от ковано желязо.
  • Архвю Градинарска ЕООД
    Дизайнерското студио специализира в архитектура и дизайн, проектира сгради екстериорно и интериорно. Архитект Ваяна Градинарска е водещ проектант на архитектурното бюро.
  • "Дескрипт" ЕООД
    Проектиране на интериорни решения, мебелен дизайн и авторски надзор.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".