Други фирми в тази категория
  • СД "Тагаком Хърлеви и Сие"
    Доставка, сервиз, монтаж и инженеринг на индустриално електрооборудване: честотни инвертори, електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори, серво задвижвания, контролери, командоконтролери, спирачки и съединители.
  • Т/Блок ЕООД
    Т/Блок ЕООД се занимава с търговия на най-добрите електроинструменти и абразиви съществуващи на пазара. Също така предлага последните технологични разработки и иновации в бранша. Пълна гама гъвкави абразиви за шлайфане и полиране- постоянно обнов ...
  • Дианид ЕООД
    Повече от 7 години Дианид произвежда висококачествено LED осветление за български и международни клиенти. Фирмата разполага с модерна техника в и лаборатория за развойна дейност в оптоелектрониката.
  • "Елматех" АД
    Производство на асинхронни двигатели със спирачка за телфери и подемни машини, вибратори, помпи за вода.
  • Електрик Билд ООД
    ЕЛЕКТРИК БИЛД ООД - Ако търсите изграждане, ремонт и поддръжка на електрически мрежи и инсталации, монтаж и/или подмяна на електрическо оборудване, отсраняване на неразрешими проблеми с Вашата ел. инсталация - значи сте на правилното място! Дейнос ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".