Други фирми в тази категория
  • Елефант ООД
    Търговия с крепежни елементи,строителни и електро материали,механични и ел.инструменти,аксесоари и др. на едро и дребно.
  • Русе Мрамор ООД
    Търговия с мрамор,гранит,варовик,травертин и др.естествени камъни.Изработка и монтаж на подпрозоречни первази,кухненски и бар плотове,плотове за бани,надгробни паметници.Облицовка на сгради.
  • Artra.bg
    Artra.bg предлага голямо разнообразие от висококачествени интериорни мазилки с които можете да преобразите неузнаваемо дима или офиса си! В нашите Шоуруми ще намерите това което търсите, а нашите служители ще Ви обърнат специално внимание. Може да ни ...
  • Булстоун 07 ЕООД
    Фирма "Булстоун 07" ЕООД е производител на изделия от врачански варовик - слабове, плочи за настилка и облицовка, стъпала, подпрозорни плотове, и т.н, както и всякакви продукти по индивидуален проект.
  • Ню Констракшън Груп ООД
    Индустриални и декоративни подове. Добавки за бетон. Полиран бетон. Епоксидни и пориуретанови подове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".