Други фирми в тази категория
  • Вема ЕООД
    Обеззаразяване на семена, семепочистване, производство на машини за семечистене и обеззаразяване, шнекове, предсеитбена обработка.
    Машини за семепочистване и обеззаразяване на семена, шнекове, предсеитбена обработка.
  • PCCE
    Ние предлагаме огромно разнообразие от машини и оборудване за печат, Части за полиграфически машини, опаковки на ниски цени и добро състояние.
  • Георги Илиев Инженеринг ЕООД
    Разнообразните технологични проекти, които фирма Георги Илиев Инженеринг ЕООД изпълнява и финализира успешно, могат да се отнесат към различни индустриални браншове. Специалистите от фирма Георги Илиев Инженеринг ЕООД, които притежават ППП - пълна п ...
  • Призма 50 ООД
    Призма БГ произвежда мотофрези, които се изработват в завода на фирмата в гр. Пловдив. Освен мотофрезите, фирмата се занимава и с производството на различни видове прикачен инвентар за тях, както и поддръжката на постоянен набор на резервни части. Ос ...
  • ХимНефтГаз Инженеринг ЕООД
    Доставка на оборудване за Енергетиката.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".