Други фирми в тази категория
  • Профил ООД
    Тръби и фитинги за водоснабдяване, газоснабдяване, канализация и телекомуникации.Машини за заваряване.Помпи и помпени системи. Производство и монтаж на алуминиеви и PVC дограми. Парапетни конструкции. Рекламни профили.
  • Пласт Маркет
    Plast Market е компания с много опит в създаването на профили и продаването на пвц дограма. Фирмата е официален партньор на Rehau, Aluplast, KMG и др. Има 3 офиса на територията на град София. Изберете дограма от Пласт Маркет.
  • Стройинвест ООД
    Изработка на алуминиева и PVC дограма по поръчка.
  • Топсет ООД
    Внос и продажба на качествени интериорни и екстериорни блиндирани врати от Топсет ООД гр. Пловдив. На пазара сме от над 10 години и сме работили с големи строителни фирми. През годините избрахме най-доброто и най-търсеното от нашите клиенти, поради ...
  • Саламандър-Койчеви ООД
    Фирма "Саламандър-Койчеви" ООД проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и AL дограма с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. Работим със следните профили: PVC: - "SALAMANDER" - 3, 4 и 5 камерни системи, произведени един ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".