Други фирми в тази категория
 • "Сими-2" ЕООД
  "Сими-2" ЕООД е представител на всички производители на касови апарати и везни. Също така сме фискален център на Дейзи технолоджи. Фирмата предлага още Офис техника, Ремонт, абонаментни договори и софтуерните продукти на Микроинвест.
 • ПроФинанс Консулт Д ЕООД
  ПроФинанс Консулт Д ЕООД е сервиз и дистрибутор на всички Български фирми произвеждащи касови апарати и системи. Предлаганите от нас устройства "касови апарати и електронни везни" са с безплатен абонаментен договор за сервизно обслужване за 1 година.
 • ИПМ Консулт ООД
  ИПМ Консулт е фирма с дейност продажба на касови апарати във Варна и дистрибуция на продукта за управление на бизнес - Бизнес Навигатор - продукт на Комерс Финанс. Управлението на бизнеса се превръща от досадна в удобна и лесна задача.
 • Профинанс Д ЕООД
  Необходим ви е касов апарат за вашия нов търговски обект но не сте запознати с този вид устройства.Можете да разчитате на сервиз Профинанс Д ЕООД че ще бъдете посъветвани и консултирани така че да сте взели най-правилното решение при покупката на ка ...
 • "Петър Йончев 2007" ЕООД
  Продажба на касови апарати с данъчен терминал за връзка са НАП. Гаранционнен и извънгаранционнен сервиз. Консумативи.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".