Други фирми в тази категория
  • Очна клиника "Света Петка"
    Доверете се на специалистите от Очна клиника "Света Петка". Не забравяйте да отдавате нужните грижи на вашите очи. Да виждаш нормално е привилегия.
  • СМ Дентал консулт ЕООД
    Предлагаме качествено стоматологично лечение на деца и възрастни. Намираме се в София жк Стрелбище ул Хайдушка гора 141. Кабинета има договор с НЗОК и с частни здравни фондове. Разполагаме с модерна апаратура и висококвалифициран персонал.
  • Старчески дом "Заедно"
    Дом за стари хора. Основният пакет за настаняване в дом за възрастни хора Заедно включва: – Настаняване в единична, двойна или тройна стая, която разполага със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, безжична интернет връзка и кли ...
  • "ТИЛ Груп2012" ЕООД
    Служба по трудова медицина "ТИЛ Груп2012" ЕООД извършва комплексно обслужване съгласно закона за здравословни и безопасни условия на труд.Службата е лицензирана под номер 541 в министерство на здравеопазването.Специалистите в "ТИЛ Груп2012" ЕООД са с ...
  • Алоха България ЕООД
    Търговия с козметика и иновативни продукти.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".