Други фирми в тази категория
  • Варимпекс ООД
    Фирма "Варимпекс" ООД е вносител на вискокачествен китайски и индийски чай "Magrett". Чаен дом "Magrett" предлага голямо разнообразие от черни, зелени и плодови чайове.
  • Специално Кафе 007
    "Специално Кафе 007" е пекарна за кафе, която пече 100% висококачествена арабика на малки партиди.
  • Caffe Vergnano 1882
    От 1882 година насам Caffe Vergnano използва своята страст и иновативност в стремежа си да осигури възможно най- качествения продукт. Независимо дали в къщи или в дадено заведение, Caffe Vergnano има за цел да задоволи вкусовите потребности и естетич ...
  • ET Жанин
    Магазин за природосъобразен начин на живот: - чай (билков, черен, зелен, червен, бял) - билки от цял свят - подправки - диетични храни - етерични масла - хранителни есенции и бои.
  • Кафе машини Elektra
    Електра е марката, която се приема за Ролс Ройса на кафемашините. Освен съвършеното еспресо, което тези машина правят, Електра са и специални предмети. Независимо дали е в заведение или във Вашия дом, Електра изглежда като произведение на изкуството ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".