Други фирми в тази категория
 • "Кармела 2000" ООД
  Фирма КАРМЕЛА е, създадена през 1998 г. Компанията се намира в гр. Велико Търново. Продуктовата линия на компанията включва богат асортимент от шоколадови и захарни изделия като - вафли, бисквити, кексове, меденки и др.
 • Хранително - вкусов комбинат Ямбол
  Хранително-вкусов комбинат Ямбол е най-големият в града и региона ни производител и търговец на захарни изделия.
 • Нико ООД
  Фирма Нико ООД поставя началото на своята дейност през 1994 г. с производството на захар в пакетчета. Иновативната продуктова концепция - пакетче тип „пуричка".
 • Сладкарници и торти "Скайлайн"
  Тортите “Скайлайн” съществуватот 2001 г. Фирмата произвежда много голям асортимент от сладкарски изделия, торти, пайове и други.
 • Победа АД
  От 71 години Победа е водещ производител на бисквити в България. Днес сме динамично развиваща се организация с дистрибуторска мрежа в цялата страна. Широк продуктов асортимент от вафли, шоколадови бонбони, бисквити, продукти, несъдържащи захар, кроас ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".