Други фирми в тази категория
 • Илен ЕООД
  Фирма "ИЛЕН" ЕООД съществува от февруари 1990г. започва производство със сладкарски изделия предимно целувки и сладки. С течение на годините фирмата разшири асортимента си, сега се произвеждат сладки, меденки, соленки, целувки, рула, торти, пасти.
 • Бомакс ООД
  Бомакс ООД е основана през 1993 г. Основния предмет на дейност на фирмата е производството и пласмента в търговската мрежа на една от най-старите български напитки боза.
 • Кафе-Сладкарница Koko sweeterie
  Sweeterie KOKO винаги ще ви посрещнe с усмивка и удоволствие. Ще Ви помогне да изберете десерти и напитки по Ваш вкус. Заведение подхожда идеално за тези, които искат да прикусят нещо вкусно по време на обедната почивка или да почерпят детето с някой ...
 • "Кармела 2000" ООД
  Фирма КАРМЕЛА е, създадена през 1998 г. Компанията се намира в гр. Велико Търново. Продуктовата линия на компанията включва богат асортимент от шоколадови и захарни изделия като - вафли, бисквити, кексове, меденки и др.
 • "Атлантик - А" АД
  Верига сладкарници "Атлантик". Производство и търговия на сладкарски изделия, детски, специални, сватбени торти а също така и торти по идея на клиента под запазената марка "Атлантик".
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".