Други фирми в тази категория
  • Сметко ЕООД
    Ние сме млади и образовани хора и разработваме софтуер и информационни решения за бизнес клиенти. Малка фирма сме и предлагаме условия конкурентни на свободно практикуващи специалисти, но с изрядна документация, гаранция и възможност за дългосрочено ...
  • Easy Solution Ltd.
    Търговия със софтуерни продукти и предоставя не на информационни и програмни продукти.
    Easy Solution Ви предлага разнообразни решения за автоматизация на процесите във Вашата организация.
    Компанията е официален представител на Microinvest и 1С.
  • Дейта Плюс ООД
    Основана през 1992-ра, компанията заема мястото на основен доставчик на софтуер на Българския малък и среден бизнес. Компанията предлага три продукта – настолна система за цялостно обслужване на процеси, мобилна система за продажби и мобилна система ...
  • Инфос България
    QlikView е иновативнa Business Discovery платформа, която предоставя на потребителите детайлни справки и анализи в реално време, за вземане на оптимални бизнес решения. Инфос България е официален дистрибутор на QlikView за страната.
  • Лира Софтуер
    Лира Софтуер предлага на българския пазар специализиран софтуер за транспортни, спедиторски и логистични компании Rtrans и NAVtrans. Осигуряваме на фирмите от транспортния сектор оптимизирани бизнес процеси и повишена ефективност на работа.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".