Други фирми в тази категория
  • Tochkov Clima
    Tochkov Clima се занимава, както с продажба, монтаж и профилактика на широка гама климатици и климатична техника, така и с оборудване за вашата кухня или баня, като печки, фурни, хладилници, съдомиални, перални, сушилни, бойлери.
  • Пестим Енергия ООД
    След отварянето на един от първите специализирани топлотехнически магазини в страната през далечната 1993г., Пестим енергия ООД вече има и магазин в интернет! Тук може да намерите голямо разнообразие от качествени продукти с разумни цени в ре ...
  • Илинели ЕООД
    Предлага на атрактивни цени аксеални (осеви), центробежни и по специален дизайн промишлени и индустриални вентилатори на Ziehl-Abegg SE - водещи производители с над 100-годишна традиция.
  • Перфект Клима ЕООД
    Перфект Клима ЕООД се концентрира в специализирана пазарна ниша за доставка, изграждане, монтаж и ремонт на климатици, климатични системи, климатична и хладилна техника, хладилни съоръжения и вентилационни системи. Ние извършваме гаранционен и сл ...
  • Деймос Корект
    Продажба, доставка и монтаж на климатици във Варна и региона. Климатична техника от Мидеа, Мицубиши и Дайкин Варна
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".