Други фирми в тази категория
  • Хотел Тракия
    Централното разположение на хотел-ресторант "Тракия" в Ивайловград го прави идеална дестинация за отсядане. Хотелът предлага всички съвременни удобства и уют. Близо до хотела има градски парк, много заведения, както и автогара, аптека и пощенски клон ...
  • Хотелски комплекс "Боженци релакс"
    Искате една пълноценна почивка, с която да Ви напуснат мислите за проблемите? Заповядайте в хотелски комплекс "Боженците релакс" разположен в Габровския Балкан. Тук може да се насладите на красивата природа и чистия планински въздух.
  • Хотел Пенелопе Палас Поморие
    Почивката може да бъде пълноценна, само когато ви откъсва от стреса на натовареното ви ежедневие. Това непременно ще се случи в луксозния Апарт хотел Penelope Palace Поморие. Разположен в края на южния плаж на града, хотелът предлага спокойствие, лук ...
  • Хотел Св. Св. Петър и Павел
    Изберете хотел Поморие за да поглезите вашето тяло и да релаксирате. При нас е най-доброто място за отпускане. Луголечение Поморие е едно от най-добрите места за лекуване на супер цени и гарантирано качество във околността.
  • Къща за гости Да Винчи
    Заповядайте в къща за гости "Да Винчи", където ще забравите за всичките си проблеми. Къщата е разположена на 5 минути от центъра на курортния град Вършец.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".