Други фирми в тази категория
  • "ТИКЕ – ММ" ЕООД
    "ТИКЕ – ММ" ЕООД е създадена през 1999 год. в гр. Пловдив. Фирмата е с утвърдена специализация в проектирането и производството на инструментална екипировка за пресова обработка на металите, екипировка за шприцване на термопластични и термореактивни ...
  • БЕРГ Индъстри България ЕООД
    Внос на центробежни помпи и помпени системи от неръждаема стомана на фирма Hydroo Испания, внос на специализирана арматура за вода, химикали и асептични приложения.
  • PCCE
    Ние предлагаме огромно разнообразие от машини и оборудване за печат, Части за полиграфически машини, опаковки на ниски цени и добро състояние.
  • ХимНефтГаз Инженеринг ЕООД
    Доставка на оборудване за Енергетиката.
  • Стройрент ЕООД
    Към началото на 2017г. клиентите ни са 19 005 физически и юридически лица. Част от тях са: строителни компании, занимаващи се всички видове строителства, организатори на спортни и развлекателни събития, общини, сдружения и организации, физически лица ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".